Seg dag i dag!

Hallå alla!!!

Idag kommer det att vara en seg dag!. Vaknade halv 11. Åt en halv smörgås. ( orkade inte mer!) Gick och duschade och sitter nu här.
Sen ska vi äta mat och sen ska jag packa. Ska åka hem igen!. Men först ska jag byta en tröja som jag fick i julklapp och köpa nya skidstavar till mej (mina andra gick sönder!!)
Sen blir det hem och packa upp och äta med familjen och sen ska vi spela bingolotto. Jättetrist jag vet men man får offra sej för familjen någon gång i bland! ( Vann faktist 200 kr föra gången jag spelade!! Jippie! Inget att sryta med kanske men what eva! Det är kul attt vinna!! )


Så här kommer nog min dag att se ut! Hu ser din dag ut?? Kommentera gärna!

Kram Starlip!

LöVe YoU ALL!!

Tjabba!

Hejsan alla!!
Idag har jag varit på töcksforsköpcenter med min mormor! Jag har bytt två julklappar och köpt:
En ny puderborste, En ny foundasionborste. ( Vet inte om det stavas så men what eva?) Björn Borg trosor (Svart och vit randiga!) Sen har jag bytt två singstar spel till två andra. ( Egentligen skulle jag bara byta det ena för att jag hade det men hittade ett till så därför byte jag båda två!!) Hihi  :)

 HA EN UNDERBAR MÅNDAGKVÄLL!!!

Karm Starlip!<33

LöVe YoU ALL!!!!<333



:) <3


Sen god jul!

Hejsan!!

Ursäkta att jag inte har skrivit på jättelänge men har haft så mycket att göra under julen!
Men jag fick en hel massa grejor! Får inte med allt men en liten del:
Kläder, Pengar, Presentkort, CD-skivor, Plattång, DVD-skivor, Bärbar CD-spelare, Nattugsbord, Spegel, Smink m.m Listan kan göras lång!!!!


Kram Kram!



Tråkigt!!

Hejsan!! Just nu sitter jag på bibblan med Bexx, Nelly och Natalja. Vi har varit på ÖoB och köpt godis.
För vi har inget att göra för vi har 9.ans show och nu har vi inget att göra!!! tråkigt!!! Men det ska bli kull att göra!
 


LöVe YoU ALL!!! KraM Starlip!!!


RSS 2.0